Skip to main content

Collecties

Keuzes maken kan soms lastig zijn. Zeker wanneer het assortiment uitgebreid is. Om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we daarom een aantal artikelen samengevoegd tot een collectie. Kijk gerust eens rond. Het staat je natuurlijk vrij artikelen uit verschillende collecties te combineren met artikelen uit andere collecties. Heb je onze hulp nodig? Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg.

Landelijk

Meubilair
Crossback wedding chair collectie meubellijnen

Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, voor bruiloft, festivalsfeer of gewoon een mooi feest bij jou in de tuin? Onze collectie Landelijk bestaat uit prachtige houten meubels die goed combineren met witte tafellakens en schapenvachtjes. Benieuwd? Kijk snel verder!

Landelijk collectie

Universe

Servies
Collectie Universe Soolsma party verhuur Zeeland

Servies met een Japanse twist. Sierlijk door eenvoud. Prachtig te combineren met bestek in mat goud op een met linnen gedekte tafel.

Universe collectie

Modern Zwart

Meubilair

Chique, modern, strak en industrieel. Zomaar wat termen waarmee we onze zwartgekleurde lijn kunnen omschrijven. Ideaal te combineren met onze Kubo lijn of eiken houten bladen. Laat u verrassen!

Modern Zwart collectie

Natural

Servies

Het opvallende Natural servies is met zijn intense kleuren een echte eyecatcher op je tafel. De borden en kommen hebben een gevlekte textuur en een prachtige glans die voor een extra dimensie zorgen.

Natural collectie

Modern Wit

Meubilair

Wit kan altijd! Door de neutrale uitstraling en vormgeving zijn er maar weinig gelegenheden waar deze lijn niet zou passen. Mooi te combineren met onze June of Spectra stoelen.

Modern Wit collectie

Roest

Meubilair

Mat zwart aluminium onderstel en blad in roest-look. De meest stoere versie binnen ons uitgebreide assortiment. Prachtig in een industriële setting, maar misstaat ook zeker niet in een wat chiquere omgeving.

Roest collectie

Palm

Meubilair
collectie meubellijnen en servies PALM

Nieuw in het assortiment is de Palm collectie. Uniek in de regio, deze bohemian lounge set. Voel jij de Ibiza-vibes al? Combineert uitermate goed met zwart en jute. Laat die zomer maar komen!

Palm collectie

(H)oud(T)

Meubilair
collectie meubellijnen en servies sloophout

Deze sfeervolle lijn is volledig in eigen atelier gemaakt van verouderde planken. Door zijn natuurlijke uitstraling een lijn die zich prima met andere artikelen uit meerdere lijnen laat combineren. Zoals wij zeggen; 'een ware alleskunner'.

(H)oud(T) collectie

Oak

Meubilair
collectie meubellijnen en servies Oak

In eigen atelier maakte we deze, multi-inzetbare-, Oak lijn. Eiken houten bladen, voorzien van witte sokkels. Als eettafel, vierkant of rechthoekig, of als statafel in de gelijke bladmaten. Kijk gerust eens verder binnen de lijn.

Oak collectie

Nieuw in het assortiment