Skip to main content

Mogen wij ons even voorstellen?

Partyverhuur met nèt een beetje meer!

Soolsma Party verhuur is de grootste verhuurder van party-artikelen in Zeeland. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar glaswerk zoals waterglazen, bierglazen of wijnglazen, servies, borden en bestek tot statafels, weddingchairs, koelkasten en bbq’s. Met ons ruime assortiment zijn we je graag van dienst!

zakelijk of particulier?
Of je nu als zakelijke klant of als particulier op zoek bent, bij ons ben je aan het juiste adres! Iets te vieren of te organiseren? Verjaardag, kraamfeest, bruiloft, jubileum, muziek-, sport- of zakelijk evenement? Voor enkele of honderden gasten? Je kunt uitstekend bij ons terecht. Van de inhuur van enkele glazen tot de complete aankleding en inrichting van jouw evenement, dat is waar wij je graag bij helpen.

ruim assortiment
Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons assortiment voor alle artikelen met prijzen en beschrijvingen. Indien gewenst, kun je onze artikelen ook als offerte 24 uur per dag online aanvragen. Uiteraard is het ook mogelijk om zomaar rond te struinen in ons assortiment om zo wat ideeën op te doen voor jouw feest of evenement.

Voor specifieke vragen of advies kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

OPENINGSTIJDEN
ma-vr: 09:00 – 17:00 uur
zaterdag: 10.00 – 12:00 uur
zondag: Gesloten